Olika råvaror behöver förvaras på olika sätt för att bevaras bäst. Generellt bör torkad mat förvaras svalt, mörkt och torrt. Mat med fett bör förvaras i kyl eller frys, gärna vaccad.
SVAMP
Förvara torrt, svalt och mörkt. Gärna i en tät glasburk.
FRUKT & BÄR
Förvara torrt, svalt och mörkt. Gärna i en tät glasburk.
ROTFRUKTER
Förvara torrt, svalt och mörkt.
ÖRTER
Förvara örterna torrt, svalt och mörkt. Gärna i en tät glasburk. Det kan vara bättre att ha flera små burkar än en stor, då de kan tappa smak om burken blir tom och innehåller mycket luft.
FISK
Förvara den torkade fisken i frysen i en fryspåse, eller ännu hellre vakuumpackad.
KÖTT
Förvara den torkade fisken i frysen i en fryspåse, eller ännu hellre vakuumpackad.
KYCKLING
Förvara kycklingen i en plastpåse i frysen - ännu hellre vakuumpackad
-
3795 KR
-
5395 KR
-
6590 KR
-
2395 KR
-
1795 KR
-
199 KR
-
3895 KR
-
4595 KR
-
4595 KR
-
från 500 KR
-
6790 KR
-
1995 KR